Trackr

Trackr er Brander & Birkedals musikløsning, der sikrer en lind strøm af musik i flot indpakning. En berøringsfølsom skærm giver adgang til en imponerende samling musik, som opdateres ugentligt med de nyeste hits.

Bliv inspireret ved at lade din finger bladre gennem de hundredvis af albumcovers, eller skriv sangtitel eller kunstnernavn i det hurtige søgefelt, hvis du ved, hvad du vil høre.

Musiksamling

Trackr har adgang til Brander & Birkedals online musiksamling, som består af over 35.000 sange. Kataloget indeholder danske og udenlandske klassikere og selvfølgelig de nyeste hits. Vi sætter en ære i at tilbyde en varieret musiksamling med alt fra Johnny Cash, AC/DC og Lady Gaga til John Mogensen, Volbeat og Medina.

Ugentlige opdateringer sikrer, at musiksamlingen altid er opdateret med nye albumudgivelser, radiohits og club-remixes. Hvis du ønsker at vide mere om hvilke informationer, vi foretager vores musikindkøb på baggrund af, og hvordan vi efterbehandler den nyindkøbte musik, kan du læse videre på vores side om musikken.

Søgning

Det er let at finde den sang, du gerne vil høre. Skriv blot sangtitel eller kunsternavn i søgefeltet ved hjælp af tastaturet på skærmen. Søgeresultaterne opdateres, mens du skriver, så vi lover, at du med få tryk hurtigt finder frem til det, du søger.

Playlister

Musik du vil høre her og nu sættes i kø og afspilles i den rækkefølge, du ønsker. Hvis køen løber tør, afspilles sange fra en playliste. Med Trackr kan du selv oprette og redigere playlister, så der er en playliste til den stille eftermiddag, en playliste til de lange nætter og en playliste til enhver anden lejlighed.

Genrealbum

Vil du gerne høre klasikkerne inden for en bestemt genre af musik, har vi gjort det nemt for dig ved at sammensætte album af forskellige genrer. Genrerne er mange og består bl.a. af jazz, pop og rock samt årtier som 70'erne, 80'erne og 90'erne. Du kan eksempelvis bruge genrealbummene til at sætte stemningen til temafester eller til at finde inspiration til ny musik.

Tilslutning

Trackr kræver tilslutning til stikkontakt, internet og eksternt forstærker- og højtaleranlæg.

Pris

For leje af Trackr og ubegrænset adgang til Brander & Birkedals musiksamling opkræves i alt 1290 kr. ekskl. moms pr. måned.

Ring på 44 40 32 00 eller udfyld formularen på vores kontaktside for at bestille en Trackr. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i en uforpligtende demonstration af Trackr.

Specifikationer

Trackr består af: 19” berøringsfølsom skærm og mini-pc.
Desuden medfølger: VESA vægbeslag til skærm, 1,8 meter skærmkabel, 3 meter audiokabel (phono), 5 meter netværkskabel, 1,4 meter strømkabel til skærm og strømforsyning til mini-pc med 3 meter kabel.
Mål på skærm: 347 mm x 439 mm x 64 mm (B x H x D).
Mål på mini-pc: 188 mm x 188 mm x 44 mm (B x H x D).
Krav til internet: Minimum 2 Mbit/s download-båndbredde, minimum 512 kbit/s upload-båndbredde.